Multiplayer pucačina smještena u cybergotički svijet Warhammera 40.000 dolazi na Steamov early access nakon dugog i mukotrpnog razvojnog puta. Warhammer 40K: Eternal Crusade život je započeo kao spašeni ostatak nesuđenog MMO-a, ali od 2013. je pretvoren u kompetitivnu pucačinu koja bi mogla izgledati kao Splatoon sa svemirskim marincima i svemirskim orcima.

Igra je već mjesecima u fazi zatvorene alphe, ali u vrlo nedovršenom obliku i to samo za one koji su igru poduprli s kupovinom jednog od pretprodajnih paketa koji su se kretali između 40 i 120 američkih dolara. Jutros je napokon stigla vijest da je razvoj očito došao do neke reprezentativne faze, jer će Eternal Crusade uskoro biti dostupan na Early Accessu.

Obavijest na službenoj stranici ne govori o specifičnom datumu premijere na Steamovom programu za nedovršene naslove, ali s obzirom da je rečeno da će 25. siječnja biti zaustavljena posebna pretprodaja igre, pretpostavljamo da bi ista mogla biti nastavljena na Steamu već isti dan ili vrlo brzo nakon toga.