Krajem prošlog mjeseca pisali smo o besplatnom ažuriranju za Marvel Ultimate Alliance 3: Black Order, a najavili smo i prvi od ukupno tri DLC-a, koji je jučer stigao pod imenom DLC Pack 1 – Marvel Knights: Curse of the Vampire. Inače, DLC je dostupan isključivo za korisnike Expansion Passa, a nije ga moguće kupiti zasebno.

Igra je tako dobila četiri nova igriva heroja, Punishera, Bladea, Moon Knighta i Morbiusa, poznate i pod zajedničkim imenom Marvel Knights. Osim novih igrivih likova, DLC donosi i novi Gauntlet Mode, koji kroz seriju co-op izazova, čijim rješavanjem osvajamo različte nagrade, omogućava dodatnu zabavu za do četiri igrača. U Endurance Modeu otkrit ćemo koliko dugo možemo izdržati u borbi, odnosno koliko se visoko možemo popesti na online ljestvici, a tu je i misteriozni novi Infinity Rift.

Uz gore spomenuti dodatan sadržaj, za sve igrače stiglo je i besplatno ažuriranje, s kojim će Captain America, Thor, Iron Man i Black Panther dobiti nove kostime. Dodajmo još da je s besplatnim ažuriranjem u igru ubačen Nightmare story mod, koji će staviti naše vještine na poseban test.