Krajem kolovoza prošle godine izašao je spiritualni nastavak na Theme Hospital, poznat kao Two Point Hospital. Na njemu su radili ljudi koji su zaslužni za originalnu simulaciju koja je izašla davne 1997. godine, a igrači i kritičari su bili prilično zadovoljni onime što je Two Point Studios napravio.

Nakon izlaska osnovne igre, razvojni tim ju je doradio s nekoliko besplatnih nadogradnji i počeo prodavati prvi DLC, a danas je stigla nova nadogradnja za koju nećete morati izdvojiti dodatne novce. Za sve one koji su htjeli na više načina urediti svoje bolnice pripremljena je nadogradnja Interior Designer. Two Point Studios napravio je alat kojim ćete unutar igre moći sami dizajnirati svoje zidove, pločice i sve ostale dekoracije koje će ukrašavati vašu virtualnu bolnicu. Uz to, stigla je i podrška za Steam Workshop, pa svoje uratke možete dijeliti s drugim igračima ili ako niste dizajnerski nastrojeni, preuzimati tuđe radove. Detaljniji pregled možete pročitati ovdje.

Two Point Hospital možete zaigrati na računalima putem Steama, a trenutno se igra u sklopu Lunar New Year rasprodaje prodaje po 20 posto nižoj cijeni, odnosno 27,99 eura. Ako želite saznati koje su vam sve obaveze za vođenje virtualne bolnice, informacije ćete pronaći na službenim stranicama, a kratak pregled nove nadogradnje možete pogledati ispod teksta.