Nakon što du se igrači na PlayStationu pobunili da jednostavno nisu stigli isprobati prvi i drugi Resident Evil Village demo (od kojih je svaki bio dostupan na svega osam sati prošloga i pretprošlog vikenda), Capcom je odlučio poslušati fanove i značajno produljiti trajanje trećeg demoa koji ovoga vikenda stiže na sve platforme.

Vijest o produljenju trajanja nadolazećeg trećeg demoa Capcom je objavio putem službenoga twitter profila igre, ističući da će demo za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X|S od sada, umjesto originalno planiranih 24 sata, trajati punih tjedan dana.

Tako treći, odnosno prvi multi-platformski demo za Resident Evil Village kreće ove nedjelje, 2. svibnja u 2h ujutro po našem vremenu, a po novome traje sve do 10. svibnja, kada također završava u 2h ujutro.

Nažalost, vrijeme koje će svaki pojedinačni igrač moći provesti u demou i dalje ostaje samo sat vremena, no ovo produljeno vrijeme dostupnosti demoa napokon će pružiti šansu apsolutno svima, neovisno o vremenskoj zoni, da tijekom tjedan dana provedu svojih sat vremena u selu i dvorcu Dimitrescu te isprobaju što donosi Resident Evil Village.

Interesantno je da će demo sada biti dostupan čak i nakon službenog izlaska igre, jer Resident Evil Village na tržište izlazi idući petak, 7. svibnja za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Google Stadia.