Jučer je započela nova sezona popularnog FSP-a Destiny 2: Season of the Wish koja, osim puno novog sadržaja, donosi kolaboraciju između Bungieja i CDPR-a koji vjeruju da The Witcher i Destiny imaju puno toga zajedničkog. 

Partnerstvo između dvaju studija urodilo je zanimljivim setom in-game predmeta inspiriranim serijalom The Witcher za sve tri klase Guardiana koji uključuju nove dodatke i još mnogo toga Witcherwise. 

Ako bolje proučimo komplete oklopa na slici, vidjet ćemo da je svaki od njih inspiriran oklopom koji je nosio Geralt u The Witcher 3: Wild Hunt te svaki predstavlja zasebnu školu među kojima su škola Bear, Wolf i škola Viper. Svaki od oklopa također uključuje Geraltov ikonični set duplih mačeva koji se, nažalost, ne mogu koristiti kao aktivno oružje, naglašavaju autori. 

Osim oklopa, igrači će moći pronaći dodatke inspirirane The Witcherom među kojima su novi brod – Wolven Storm, skin Wolven Shell za Ghosta, novi Roach-VGH Sparrow s natpisima na glagoljici i drugim vizualima inspiriranim poljskim serijalom.