Izdavač i developer Skydance Interactive objavio je vijest da je njihova VR apokaliptična igra preživljavanja The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution sada dostupna za PC i PS VR2.

The Walking Dead: Saints & Sinners (Chapter 1) je također dostupan za PS VR2 i dolazi s brojnim ažuriranjima te poboljšanim opcijama prijenosa podataka između različitih igara i platformi.

Autori Chapter 2: Retribution opisuju kao poboljšanu i redefiniranu verziju nagrađivanog prvog dijela igre koja igračima nudi nove i uzbudljive alate kao što su laserski vid, prigušivač, strojnica i motorna pila. U drugom dijelu se igrač, ponovo u ulozi Turista, suočava s još više hodača na ulicama New Orleansa gdje je zavladala nova dinamika moći. Uz sve to, dodaje Skydance Interactive, ovaj put nas progoni novi misteriozni neprijatelj Axeman. Chapter 2: Retribution sadržavat će nove lokalitete i nove izazove u proširenom New Orleansu. Igra preživljavanja dopušta igračima da joj pristupe prema vlastitim preferencijama kao što je odabir stila igre te pristup priči i okruženju.

Uskoro ćemo i sami isprobati Chapter 2: Retribution na uređaju PS VR2 i javiti Vam naše dojmove.