Sutra kreće famozni Tokyo Game Show 2018, od milja zvani TGS, a uoči sajma već stižu odlične vijesti. Tako su Bandai Namco i FromSoftware danas najavili da će vlasnici Nintendo Switcha ovoga vikenda moći besplatno testirati Dark Souls Remastered.

Ono prvo i najbitnije: Dark Souls Remastered za testiranje će biti dostupan od 21. do 23. rujna, odnosno od ovoga petka do nedjelje, ali “samo” u određenim periodima u danu. Točnije, tijekom ta tri dana za vikend, po našem vremenu moći ćete igru testirati od 19 do 23 sata.

Dark Souls Remastered datumi network testiranja na Nintendo Switchu po našem vremenu:

• Petak, 21.9. – 19:00h-23:00h
• Subota, 22.9. – 19:00h-23:00h
• Nedjelja, 23.9. – 19:00h-23:00h

Iz Bandai Namcoa objasnili su kako se radi o network testiranju, tijekom kojega će igrači imati pristup lokaciji Undead Parish, a bit će dostupan i singleplayer i multiplayer sadržaj. Nažalost, saveovi i napredak koji ostvarite tijekom testa neće se moći prenijeti na cijelu igru prilikom njezinog izlaska. Ukoliko dosad nikad niste igrali Dark Souls, a izrazito vas zanima i imate Nintendo Switch, ovaj network test komotno možete shvatiti kao demo koji možete probati i ustanoviti sviđa li vam se igra ili ne.

Dakako, s obzirom da se radi o network testu, za očekivati je kako će se igrači susresti s određenim tehničkim poteškoćama, ali to vas ne treba spriječiti da ovoga vikenda besplatno isprobate kako Dark Souls Remastered izgleda i funkcionira na Switchu, prije nego službeno izađe na toj konzoli 19. listopada. Također, samu testnu verziju igre možete putem Nintendo eShopa preuzeti već sada, kako biste unaprijed bili spremni za početak testa ovoga petka u 19h.

Što još reći osim – ugodan vikend u Lordranu i, dakako, “Praise the Sun”!