Kako objasniti stvari koje se događaju u Kojiminom Death Stranding naslovu? Kako, pitamo vas? Što više materijala imamo na raspolaganju to su stvari manje jasnije. Možda je to zapravo pristup kojim se Hideo Kojima vodi, možda želi da tražimo još. Ostaje nam samo čekati.

U novom video uratku je, pored Normana Reedusa uključen ovaj put i Troy Baker, poznati voice-actor veteran koji posuđuje glas nekolicini naočitih persona iz videoigara, samo neki od kojih su Joel iz The Last Of Us, Magni iz God Of War, Samuel Drake iz Uncharted: The Lost Legacy. Glasine su ponovno bile točne. Kako je odradio posao? Procijenite sami.

Svjedočimo još jednoj apsolutno bizarnoj situaciji iz koje se Norman Reedus mora izvući na ovaj ili onaj način. Dodatno je predstavljena adaptacija trailera na japanskom jeziku u ulozi Satoshi Mikamia.

Kako je trailer prikazan na TGS 2018 panelu potpuno na japanskom jeziku, nismo posve sigurni što je sve rečeno, tako da zajedno na iglama čekamo nove informacije i prvom prilikom vas izvijestimo.