Sci-fi puzzle avantura smještena je u futurističke gradove Neo-Surbaya i Bay City gdje lik Setyo, bivši član kriminalnog miljea, pokušava spasiti sestru upletenu u notorni svijet kriminala dok se bori s vlastitom problematičnom prošlošću i istražuje podzemlje svijeta u kojem ljudi pokušavaju ići u korak s rapidnim tehnološkim napretkom. 

Vizualno, igra podsjeća na pikselizirani svijet Cyberpunka 2077 u kojem neonska svjetla i cyber noir stil pružaju atmosferu koja će se zasigurno dopasti svim ljubiteljima futurističke estetike. Tradicionalnom pikselastom stilu pridruženo je moderno, dinamično osvjetljenje koje unosi dubinu u vizualni doživljaj igre, ističe Pendopo Creations studio. 

Gameplay dopušta igraču da bira između različitih pristupa misijama, bilo to glavom kroz zid ili putem stealth taktike, zadatak je skupljati tragove i rješavati zagonetke te pronalaziti predmete i alate koji će nam pomoći u borbi s različitim neprijateljima. 

Rendezvous je osobna priča koja naglašava što sve bismo učinili za obitelj i sukobe s kojima se suočavaju generacije u svijetu gdje se tehnologija kreće brže od vrijednosti“, istaknuo je Puspa, izvršni direktor i predsjednik Pendopo Creations studija.

Rendezvous će 11. travnja biti dostupan za PC putem Steama.