Ako je suditi po podacima koji nam dolaze iz Ujedinjenog Kraljevstva koje je najveće tržište videoigara u Europi, Super Smash Bros. Ultimate je najbrže prodavana igra za Switch dosad!

Osim činjenice da je univerzalno prihvaćena i voljena od strane kritike, Super Smash Bros. Ultimate je najbrže prodavana igra u fizičkom obliku za Nintendo Switch, skinuvši rekord kojeg je postavio Pokemon: Let’s Go. Isto tako, ”Ultimate” je najbrže prodavana Super Smash Bros. igra u cijeloj franšizi u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Super Smash Bros. Ultimate prodavaniji je čak 302% u odnosu na Super Smash Bros. U i 62% u odnosu na Super Smash Bros. Brawl.

Zanimljivo je napomenuti kako u ove brojke ne ubrajamo digitalne kopije igara, a trenutno smo u 2018. u kojoj je digitalna distribucija igara prilično jaka i prominentnija nego što je ikad bila.

Dovoljan dokaz da je igra apsolutno pomela konkurenciju je činjenica da je Just Cause 4 koji je izašao isti tjedan kao Super Smash Bros. Ultimate tek na šestom mjestu, dok joj ”teškaši” poput Red Dead Redemptiona 2, FIFA-e 2019 i Battlefielda V gledaju u leđa.

Trailer za igru pogledajte u nastavku: