Nintendo je najavio hrpu Nindiesa (indie igre koje dolaze na Switch) na PAX Westu, a među mnogobrojnim igrama najviše se ističu Super Meat Boy Forever, nastavak kultnog platformera iz 2010. te No More Heroes: Travis Strike Back, spin-off kultne igre koju je prije 10 godina režirao Suda Goichi iliti SUDA 51.

Travis Strike Back bit će prva igru od No More Heroesa koju je SUDA 51 režirao (No More Heroes 2 iz 2010. nije bio pod redateljskog palicom Sude Goichija), a spin-off je smješten sedam godina nakon događaja prve igre. U traileru je prikazan povratak antiheroja i vrhunskog ubice Travisa Touchdowna, no pravog gameplaya nije bilo. Ipak, znamo da se igra razvija u Unreal Engineu 4.

U Super Meat Boy Forever igrači će svaki nivo moći igrati u beskonačnost, no kvaka je u tome što će sa svakim prelaskom nivoi postajati sve teži i teži. Forever se direktno nadovezuje na prvu igru, a priča prati Super Meat Boya i njegovu partnericu Bandage Girl čije je dijete zvano Nugget oteo zloglasni Dr. Fetus. Super Meat Boy Forever premijeru će doživjeti na Switchu, a potom će se ukazati na PC-u, PS4-u, Xboxu One, iOS-u i Androidu. Točan datum izlaska je nepoznat, a znamo samo da izlazi 2018.