Nakon što je ovoga proljeća na korejskoj stranici za dobnu procjenu GRAC osvanuo rating za PC verziju poznate Insomniacove Xbox ekskluzive Sunset Overdrive, a potom je početkom ovoga mjeseca ista dobila rating za PC verziju i na poznatoj europskoj stranici ESRB, studio Insomniac Games jučer je i službeno najavio da Sunset Overdrive dolazi na PC!

Sretna vijest i konačna potvrda stigla je putem službenoga twitter profila studija Insomniac Games, no nismo mislili da će igra izaći na PC tako brzo nakon objave:

Naime, prema jučerašnjoj Insomniacovoj objavi, Sunset Overdrive na PC stiže već danas, 16. studenog za sva računala s operativnim sustavom Windows 10 – putem Microsoftovog online dućana, ali i preko platforme Steam.

Osim u gore navedenom tweetu, službeni bombastični trailer povodom dolaska igre na PC objavljen je i na Insomniacovom YouTube profilu. Stoga, ako još uvijek nekim čudom ne znate što je Sunset Overdrive i želite li ga igrati na svom PC-ju, obavezno pogledajte trailer u nastavku i uvjerite se: