Samurajski akcijski RPG Ghost of Tsushima razvojnog studija Sucker Punch ovoga je ljeta izašao na tržište za PlayStation 4 kao jedna od posljednjih i ponajboljih PS4 ekskluziva i odmah osvojio srca gomile fanova. Njegova velika multiplayer ekspanzija Ghost of Tsushima: Legends izašla je tek prije nekoliko dana, a već danas internetom se šire glasine da Sucker Punch potencijalno priprema teren za nastavak ovog novog IP-a.

Vijesti o radu na potencijalnom nastavku dolaze ni manje ni više nego sa same stranice studija, koji je očigledno u potrazi za novim zaposlenicima. Sucker Punch je tako u potrazi za piscem narativa u sektoru dizajna te za artistom u sektoru arta. Od oba kandidata studio zahtijeva znanje povijesti feudalnog Japana i želju za radom na pričama smještenima u tom vremenskom periodu.

Iako studio u oglasima za posao nigdje konkretno ne spominje nastavak, u oglasu za posao pisca ističe da traži “stvaranje privlačnog narativnog sadržaja za nadolazeće projekte“. Iz svega navedenog, možemo donijeti dva zaključka: prvi je da Sucker Punch, nakon izlaska multiplayer ekspanzije Legends, radi na novim i daljnjim DLC ekspanzijama za Ghost of Tsushima, a drugi je da zaista već sada kreću s radom na potpuno novom nastavku.

Koja će se pretpostavka pokazati točnom, ostaje za vidjeti. Dotada, podsjećamo da smo jučer izbacili potpuno novi video u serijalu Reboot Plays, kroz koji vam donosimo pregled i naše dojmove novo izašle multiplayer DLC ekspanzije Ghost of Tsushima: Legends.