Malo više od mjesec dana nakon izlaska spoja dva popularna fantazijska svijeta u obliku strategije Total War: Warhammer, Creative Assembly pripremio je prvu veliku nadogradnju. Ona stiže već danas, a među neke od većih promjena spada pet novih multiplayer mapa, rebalansiranje jedinica u svim rasama, promjene protivničke umjetne inteligencije koje će otežati opsade i dolazak takozvanih Blood Knightsa.

“Kada su bili poznati pod imenom The Knight of The Blood Dragon, ovi plemenite ratnike srušio je vampir Walach iz obitelji Harkon i dao im The Blood Kiss. U smrti njihove vještine nisu nimalo slabije i oni se nalaze među najjačom konjicom u The Old Worldu”, objašnjava Creative Assembly u službenoj objavi.

Unatoč podugačkom popisu promjena, razvojni tim je rekao kako je ovo samo prva u nizu nadogradnji, pa je moguće da će neke stvari koje su promijenjene sada opet doživjeti neke preinake u budućnosti.

Uz sve dodatke stiže i beta testiranje DirectX 12 moda koji se ne stiže u konačnoj verziji zato što tim ima “još dosta problema za riješiti”, pa dok to ne naprave ovaj mod je samo za hrabre. Za njega će vam trebati i specifična konfiguracija, a što točno morate imati u kućištu za optimalno iskustvo pogledajte ovdje.

total war: warhammer