Jučer smo prenijeli vijest o novostima koje dolaze uz petu sezonu igre Call of Duty: Modern Warfare i u njegov  battle royale mod Warzone, a sada je stigao i novi trailer.

Peta sezona donosi čitav niz novosti i nove mape u igrivim modovima Modern Warfarea. Sami battle royale mod Warzone također dobiva novosti na mapi, kao što je vlak koji će se voziti oko mape, a moći će se ući i na dobro poznati stadion te još puno toga.

Nova sezona stiže i s dvije nove multiplayer mape – Suldal Harbor i Petrov Oil Rig, jednom novom mapom za mod Ground War – Verdansk International Airport te jednom novom mapom za mod Gunfight – Farmland. Pored novih mapa ažuriranjem ćemo dobiti i nove Operatore, najavljene još prošloga tjedna, a oni nam pak stižu iz Modern Warfarea 2 gdje su bili na strani neprijatelja. 

Pre-download ovog velikog ažuriranja dostupan je isključivo na konzoli PlayStation 4, a samo ažuriranje teško je punih 36 gigabajta!

Call of Duty: Modern Warfare sezona 5 kreće sutra, odnosno u srijedu 5. kolovoza, a novi trailer pogledajte u nastavku vijesti: