Početkom srpnja će korisnici usluge PS Plus zaigrati tri nova uzbudljiva naslova. Ovomjesečni popis igara uključuje Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered i Endling – Extinction is Forever. Vlasnici sve tri pretplatničke razine moći će preuzeti igre na konzolama PlayStation 4 i 5. 

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle

Sony je ovaj mjesec spreman pokloniti Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle koji nas vraća u rane 80-e i vodi na neka od ikoničkih mjesta kao što su Istočni Berlin, Vijetnam, glavni štab KGB-a i slično. Kampanja prati operativca CIA-e Russela Adlera dok progoni navodnog sovjetskog špijuna, čiji je cilj potkopati Sjedinjene Države i okrenuti ravnotežu moći prema Sovjetskom Savezu. 

Alan Wake Remastered

Dok iščekujemo izlazak drugog nastavka nagrađivanog serijala Alan Wake, možemo se podsjetiti što se sve dogodilo u prvom dijelu i to u remasteriranom izdanju za PS4 i PS5. Alan Wake Remastered govori o očajničkoj potrazi za nestalom suprugom koju je kreirao poznati Remedy Entertainment. 

Endling – Extinction is Forever

Endling – Extinction is Forever je 3D side-scroller koji se dotiče ekološke teme zagađenja zemlje i izumiranja. Ulazimo u ulogu posljednje lisice na svijetu koja svoje malene štence pokušava prevesti u sigurnost preko zagađenih krajolika. Mladunci mogu naučiti različite vještine koje im pomažu povećati šanse za preživljavanje.  

Sve igre bit će dostupne za PS4 i PS5 od 4. srpnja, a do 3. srpnja igrači mogu preuzeti ovomjesečne igre: NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 i Trek to Yomi