Prošlo je gotovo tri godine otkad je Heart Machine izdao svoju prvu igru. U njoj smo imali priliku zaigrati kao vješti ratnik koji luta lijepim svijetom prepunim svakakvih opasnosti, zagonetki i izgubljene tehnologije, a usput i malo izgubiti živce jer je bila solidno teška. Danas su zajedno s izdavačem Annapurna Interactive predstavili novi projekt kojeg su nazvali Solar Ash Kingdom.

Čast objavljivanja prvih detalja i intervjua imao je portal IGN, a osim imena nemamo puno detalja. Znamo da se ne radi o nastavku na Hyper Light Drifter, iako dijele sličnu paletu boja i protagonista s mačem. Tim kaže da priprema izuzetnu tehnologiju i ključne inovacije, kao i zanimljivu priču koju će nam kroz ovu igru prezentirati.

Kao i ostali naslovi koje izdaje Annapurna Interactive i Solar Ash Kingdom ćete ekskluzivno moći nabaviti putem Epicove trgovine. Igra stiže na PC, a o drugim platformama zasad nije bilo govora. Pretpostavljamo da ćemo više informacija dobiti za vrijeme sajma GDC ili PAX East koji se održavaju krajem mjeseca, a do tada možete baciti oko na službene stranice i najavni video.