A1 Adria liga još je od svoje prve sezone bila ispunjena odličnom akcijom i talentiranim timovima i igračima. Nije tajna da je naša regija svjetskom esportu dala neka od najvećih imena, a A1 Adria liga bila je pozornica na kojoj su igrači kao što su Sacre i Nexa brusili svoje vještine. Evo kako stvari stoje u trenutno aktualnoj šestoj sezoni najjačeg regionalnog esports natjecanja.

A1 Adria lige možete gledati svakog tjedna od četvrtka do nedjelje u popodnevnim satima na Twitch i YouTube kanalima

lvlUP na putu do treće titule?

Tim koji predvode aVN, Dimke i dEE dominantna je sila u ligi već treću sezonu za redom, a u šestoj sezoni također nose titulu favorita. Nedugo nakon pobjede u Zagrebu na velikom finalu u sklopu Reboot Infogamera 2019. godine, ekipa je prošla veoma turbulentan period u kojem su dugo tražili petog igrača s kojim će najbolje funkcionirati. Dobitna kombinacija bio je makedonski igrač Andrej “Necrogenes1s” Mancheski, a osim sjajnog igrača, bivši Juggernautsi dobili su i status profesionalnog tima s obzirom na to da su potpisali ugovor s organizacijom lvlUP.

Danas je tako lvlUP jedan od CS:GO favorita upravo zbog duge povijesti odličnih nastupa na regionalnom nivou, no velik će im izazov predstavljati i prošlosezonski finalisti – ekipe Blink i Good Game.

LEVELUP Uskoro ćemo saznati kako se Necrogenes1s uklopio u lvlUP ekipu

Brstimir kao glavni favorit u FIFA20 turniru

Miloš “brstimir” Majdevac jedan je od najboljih FIFA igrača u regiji već godinama, no u petoj sezoni nije uspio doći do titule, bolji je bio esad1memic. Mladi igrači nadjačali su FIFA veterana, a brstimir nam je otkrio kako je petu sezonu proveo u Grčkoj i zbog toga se nije mogao posvetiti kvalifikacijskim turnirima. 

Stvari su se promijenile u šestoj sezoni. Brstimir je u sjajnoj formi i već je osigurao mjesto na završnici turnira. Zadnji kup završio je na trećem mjestu, ali je njegovo mjesto u SWISS razigravanju već bilo sigurno. Srpski je igrač u jednom trenutku u finalu doigravanja gubio 0-3, ali mu je fenomenalan preokret protiv amkea zagarantirao završnicu i učinio ga prvim finalistom ove sezone A1 Adria lige! Amke i esad1memic također traže svoje mjesto na velikom finalu kroz nastavak kvalifikacija, a u ovom trenutku obojica imaju po jednu pobjedu. 

BRSTIMIR je osvojio prvi ciklus kupova, a love ga esad1memic i amke

Brawl Stars u crvenim i zlatnim bojama!

Zanimljivo, favoriti Brawl Stars natjecanja dolaze iz iste organizacije, a najveća konkurencija GG Redu zapravo je samo njihov “bratski” tim GG Gold, što bi nas moglo dovesti do veoma zanimljivog finala. Good Game Gold trenutno je prva ekipa na tablici u kvalifikacijama, ali smatramo da je crveni GG tim još uvijek glavni u regionalnim arenama. 

Odlična atmosfera u timu i individualne vještine crvene ekipe savršena su kombinacija za osvajanje ove sezone najveće regionalne Brawl Stars lige. Tri od četiri igrača branit će prošlosezonsku titulu ekipe Alpha Elite, a Lavvek i društvo dat će sve od sebe da im pomrse planove.

Nikada veća konkurencija u Clash Royaleu

Konkurencija u Clash Royale na izuzetno je visokom nivou. BCBG i Flayn Esports odlično su započeli novu sezonu, ali ekipa Totema i dalje je velik favorit za titulu jer eto – imaju Nikolu

Ovo bi mogla biti daleko najzanimljivija sezona do sad, ali lagali bismo kada bismo rekli da se neki timovi ne izdvajaju svojom kvalitetom

Svi znate da je Nikola prvak A1 Adria lige već tri sezone – treću i četvrtu sezonu osvojio je kao samostalan igrač, dok je u prošloj sezoni bio dio tima Crushers Esports. Nikolin suigrač Bruno Blaze završio je treći u Zagrebu kao individualac, ali sudjelovao je u timskoj pobjedi Crushersa tijekom pete sezone. 

Iako smo ih naveli kao favorite turnira, u Totemu trenutno ne cvjetaju ruže! Nedavno su ostali bez Novaka koji je bio jako važan igrač u 2v2 modovima, tako da će morati uložiti više truda ako žele nadjačati BCBG i Flayn!

Očekujemo velike stvari od naših favorita, no to ne znači da ne postoji mogućnost za iznenađenja. Hoće li spomenuti timovi i igrači iskoristiti svoj potencijal vidjet ćemo u nastavku šeste sezone A1 Adria lige koju možete gledati svakog tjedna od četvrtka do nedjelje u popodnevnim satima na Twitch i YouTube kanalima!