Update 25. rujan, 9:00h

Koliko je vidljivo po Sanctinoj web stranici, prednarudžbe još uvijek nisu otvorene, a čini se da se navedena obavijest odnosila samo na standardnu verziju konzole, s obzirom da na stranici iste stoji obavijest: “Zadovoljstvo nam je objaviti, da će u petak ujutro 25.09.2020. dodatne količine ove verzije PS5 konzole biti omogućene za prednarudžbu.

Originalna vijest

Ako ste u prvom krugu prednarudžbi Sonyjevih next-gen konzola ostali bez svog primjerka, od Sancta Domenice, jednog od najvećih domaćih distributera konzola PlayStation stižu odlične vijesti! Sancta će sutra (petak, 25. rujna) ponovno omogućiti prednarudžbe za dodatne količine konzola PlayStation 5!

Zasad nije poznato u koje vrijeme počinje nova runda prednarudžba, no ovaj ćemo članak svakako ažurirati čim saznamo. Na stranicama Sancte trenutno stoji jedino obavijest: 

Zadovoljstvo nam je objaviti, da će sutra ujutro, petak 25.09.2020. dodatne količine PS5 biti omogućene za prednarudzbu.
Za sve upite ili provjeru statusa svoje obavljene PS5 prednarudžbe, obratite nam se na: podrska@sancta-domenica.hr

Cijena konzole, naravno, ostaje ista, pa će standardna verzija koštati 3,849.00kn, dok je za Digital Edition potrebno izdvojiti 3.099,00kn.