Odlične vijesti iz Capcoma: jedna od najočekivanijih igara godine – Resident Evil 3 Remake – ovoga tjedna u četvrtak 19. ožujka dobiva besplatni demo!

Iako nas do izlaska igre dijeli svega dva i pol tjedna u trenutku pisanja ove vijesti, fanovi koji jedva čekaju zaigrati Resident Evil 3 Remake u njemu će se moći okušati već od ovoga četvrtka te do kraja zacementirati odluku o kupnji igre ako su dosada imali ikakve dvojbe. Interesantnoga imena Resident Evil 3: Racoon City Demo, ova besplatna inačica igre omogućit će nam da zaigramo kao protagonistica Jill Valentine koja će, u timu s kompanjonom Carlosom Oliveirom, evakuirati civile iz Racoon Cityja i suočiti se s dobrim starim i opasnim Nemesisom.

Resident Evil 3: Racoon City Demo moći ćete besplatno preuzeti od 19. ožujka (ovaj četvrtak) na platformama PC, PlayStation 4 i Xbox One (uz napomenu kako demo na Xboxu One postaje dostupan u 5h ujutro po našem vremenu, a na PC-ju putem Steama te na PlayStationu 4 od 18h po našem vremenu).

Ali to nije sve! Iz Capcoma ističu kako nas osim demoa za Resident Evil 3 nešto kasnije tijekom mjeseca očekuje i otvorena beta za Resident Evil Resistance – asimetrični 4vs1 multiplayer mod koji dolazi uz igru. Otvorena beta za RE Resistance kreće 27. ožujka (također za PC, PlayStation 4 i Xbox One), a traje sve do 4. travnja, kada Resident Evil 3 Remake i multiplayer mode Resistance izlaze na tržište.