[UPDATE] Od prvotnog objavljivanja ove vijesti saznalo se o kojem se izdavaču radi. Epic Games je osnovao novi izdavački label Epic Games Publishing. Više uskoro. 

[ORIGINALNA VIJEST] Finski razvojni studio Remedy Entertainment, poznat po serijalima Max Payne, Alan Wake i jednoj od najboljih akcijskih igara prošle godine Control, potpisao je ugovor s nepoznatim “velikim izdavačem” za dvije nove igre.

Neznani izdavač izbacit će dvije nove Remedyjeve igre koje bi trebale svjetlo dana ugledati nekad tijekom idućih nekoliko godina – što gotovo sigurno znači da se radi o naslovima za iduću generaciju

Prva od igara je AAA naslov koji se trenutno nalazi u fazi pred-produkcije dok je druga igra manji projekt smješten u isti univerzum. O igrama se još uvijek ništa ne zna stoga ne znamo radi li se o nastavcima za Control ili nam slijedi povratak u voljeni serijal Alan Wake. Bilo kako bilo, znamo da će Remedyjeve iduće igre biti prava vizualna poslastica budući da ga razvijaju u vlastitom Northlight engineu. 

U drugim vijestima vezanim uz Remedy, uskoro izlazi prvi DLC za Control imena The Foundation.