Nintendo Switch inačica izvrsnog platformera Rayman: Legends izlazi 12. rujna ove godine na Nintendovom europskom eShopu. Nakratko je bio dostupan i demo za igru koji je uključivao tri staze iz igre i lokalni kooperativni mod za Kung Foot – frenetični, blesavi i neizmjerno zabavni mod u kojem Rayman i prijatelji igraju nogomet bez dodavanja, vođenja lopte, kornera, autova i ostalih stvari na koje smo navikli gledajući nogomet, već se sastoji samo od pucanja. Demo je ubrzo bio skinut sa eShopa te će vjerojatno ponovno biti dostupan kada se više približi datum izlaska same igre.

Zanimljiva je činjenica da su odbacili touch kontrole koje su bile prisutne u Wii U verziji igre, a razlog je vjerojatno taj što će neki igrači ipak igrati igru u docked modu Nintendo Switcha.

Neki od noviteta koji su uključeni u Definitive Edition ove igre su kooperativni mod za više igrača preko većeg broja konzola (na prijašnjim verzijama moguć je bio samo couch co-op), solo mod za gore spomenuti Kung Foot i sustav natjecanja za Kung Foot u kojem će se osam timova boriti za prvo mjesto.

Trailer za igru pogledajte u nastavku: