Rainbow Six Siege otvara poslijednju beta verziju prije izlaska igre sljedeći tjedan. Kako sada stvari stoje, u beti mogu sudjelovati svi koji su bili uključeni u zadnji zatvoreni testing igre, a ostali obični smrtnici moći će im se pridružiti danas u poslijepodnevnim satima.

Već je sada možete skinuti preko Uplaya, PSN-a i Xbox Livea, a morat ćete izdvojiti malo manje od 8 GB prostora na disku. Otvorena beta počinje u 16 sati po našem vremenu.

Na PlayStationu će se vrtjeti na 1080p, a na Xboxu One na malčice skromnijih 900p, što je jednaka rezolucija kao i prethodna zatvorena beta, tako da niste ništa propustili ako je niste odigrali.

Što se tiče PC-ja, s obzirom na vašu konfiguraciju, Rainbow Six Siege beta varirat će između 720p i 1080p. Ako niste sigurni gdje točno spada vaša mašina, provjerite preporučenu PC konfiguraciju na Ubisoftovom blogu.

U Rainbow Six Siege beti moći će se isprobati dva multiplayer moda i jedan Terror Hunt mod, a raspoložive mape (u dnevnoj i noćnoj varijaciji) bit će Kanal, Hereford, i House.

Rainbow Six Siege izlazi 1. prosinca za PS4, Xbox One i PC.

Unatoč nedavno objavljenom TV spotu, Idris Elba neće biti u igri 🙁