Ubisoftova pucačina Rainbow Six Extraction jučer je dobila odgodu na siječanj 2022. godine.

Igra je službeno najavljena tek prije mjesec dana, kada je dobila i datum izlaska (koji je trebao biti 16. rujna). Što se točno dogodilo unutar samo mjesec dana da je Ubisoft odlučio pomaknuti datum izlaska za četiri mjeseca, nije točno poznato, no u novoj objavi o odgodi istaknuli su da će iskoristiti ovu priliku kako bi dodatno ispolirali igru te isporučili viziju koju su originalno zamislili i kakvu zaslužuje novi nastavak njihova popularnog serijala Rainbow Six.

Naša ambicija s Rainbow Six Extractionom je pružiti punokrvno AAA iskustvo koje mijenja vaš način igranja i razmišljanja o kooperativnim igrama. Uz jedinstvene značajke poput Missing In Action ili The Sprawl, svaka misija postavljena je kao napeto i izazovno iskustvo u kojem ćete voditi elitne operatere Rainbow Six u borbi protiv smrtonosne i nove vanzemaljske prijetnje“, ističe Ubisoft u objavi, dodajući da je novi okvirni datum izlaska sada siječanj 2022. godine.

Uvjereni smo da će ovo osigurati da Rainbow Six Extraction bude zadivljujuće, kooperativno i uzbudljivo iskustvo koje smo i naumili stvoriti i ono koje težite igrati“, zaključuje Ubisoft, obećavajući da nas više vijesti o igri očekuje uskoro. Dotada, podsjećamo da smo više informacija o igri, njezinoj radnji, neprijateljima i gameplay detaljima prenijeli putem ovoga linka, a u nastavku ponovno prenosimo detaljni premijerni gameplay prikaz.