Bethesda protekloga tjedna ima pune ruke posla vezano uz Rage 2! Nakon početne „slučajne najave“ još nenajavljenih igara koje je na svoje stranice objavio kanadski ogranak Walmarta, a potom i curenja igranog teasera za Rage 2 koji je odmah uklonjen s YouTubea, Bethesdi nije ostalo ništa drugo nego uzeti stvar u svoje ruke i službeno najaviti Rage 2.

Prvo su jučer na svom službenom YouTube kanalu izbacili igrani najavni teaser trailer – punu i kvalitetniju verziju teasera koji je samo dan ranije procurio na internet. Najavni igrani teaser pogledajte ovdje:

Na samom kraju teasera stoji obavijest da će na današnji dan izaći i prvi gameplay reveal trailer. To se, dakako, i dogodilo. Gameplay trailer sadrži kratki uvod o tome što se dogodilo sa svijetom igre, a potom kreće brutalna akcija, prikaz eksplozivne vožnje iz trećeg lica, napucavanje iz prvog lica i prikaz različitih oružja koja nas očekuju u ovoj sumanutoj igri. Čitav trailer, kao i jučerašnji teaser, prati nabrijana, žestoka i vesela glazba koja postavlja ton kakav nas očekuje u Rageu 2. U nastavku obavezno pogledajte taj fantastični prvi gameplay trailer:

Rage 2 na tržištu očekujemo nekad u 2019. godini, a bit će dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One.