Postapokaliptična pucačina Rage 2 koja je izašla netom prije ljeta ove godine dobit će svoju prvu ekspanziju imena Rise of the Ghosts krajem rujna!

Rise of the Ghosts sa sobom nosi novu frakciju i novu veliku regiju na mapi. Novu frakcija koja se, sukladno nazivu ekspanzije, zove Ghosts, id Software opisuje kao zlobnu, okrutnu, taktičnu i nemilosrdnu skupinu koja je po priči igre pobjegla u Overgrown City tijekom rata s Authorityjem, a sad se, krvožedni i ispranih mozgova, vraćaju u igru.

Uz navedeno novo područje Overgrown Cityja koje ćemo moći istraživati i ”Duhova” s kojima ćemo se ”šibati”, Walker (protagonist igre) dobit će pristup novom oružju imena Feltrite Laser Launcher i novoj moći imena The Void s kojom ćemo moći podići protivnike u zrak kako bi ih nesmetano mogli puniti olovom ili ju fokusirati na jednog neprijatelja tako da mu, bez pretjerivanja, eksplodira glava!

Uza sve to, igrači će se u ovoj novoj ekspanziji za Rage 2 moći voziti i na novom motoru od Ghostova kako bi što prije mogli doći od točke A do točke B na mapi same igre.

Svi koji su nabavili Deluxe izdanje igre imat će automatski pristup ekspanziji kad izađe 26. rujna za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a oni koji nisu nabavili to izdanje igre moći će ga zasebno kupiti za otprilike 100 kuna ili za 1500 Rage novčića putem trgovine unutar same igre.