Sony je jučer najavio da nam se ponovno vraća PlayStation event Days of Play, u sklopu kojega idući tjedan, od 26. svibnja, kreću popusti na nekoliko igara za PlayStation 4, ali i na prvih nekoliko ekskluziva za PlayStation 5.

Sami Days of Play 2021 zapravo je počeo već jučer i to s eventom PlayStation Player Celebration, u sklopu kojega zajednica igrača može sudjelovati u utrci za ostvarivanje Community ciljeva i zaraditi nagrade u vidu ekskluzivnih PSN avatara i PS4 tema. 

No onaj mnogima, pa i nama, bitniji dio eventa Days of Play – odnosi se na odlične popuste na igre. Dakako, lista igara, kao i u prijašnjim izdanjima eventa, bit će poveća, no Sony u novoj objavi o eventu ističe one najveće i najtraženije, te napominju da je ovo prvi puta da će se na popustu naći nove PlayStation 5 ekskluzive, odnosno dosad izdane launch igre.

Osim što će za vlasnike konzole PlayStation 4 na popustu biti  Ghost of Tsushima, Death StrandingThe Last of Us Part II i mnoge druge, lista sniženih igara za PlayStation 5 primarno uključuje nekoliko launch naslova, kao što su fenomenalni Demon’s Souls, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales i izrazito zabavni Sackboy: A Big Advenure.

Ukoliko ih još niste nabavili, a uspjeli ste ugrabiti Plejku 5 (ili još čekate svoj primjerak), u nastavku donosimo listu najistaknutijih igara koje će od iduće srijede, 26. svibnja biti na popustu.

Istaknute igre za PlayStation 4

· Death Stranding
· Ghost of Tsushima
· Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
· Predator: Hunting Grounds
· Sackboy: A Big Adventure
· The Last of Us Part II
· Selekcija igara s popisa PlayStation Hits

Istaknute igre za PlayStation 5

· Demon’s Souls
· Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
· Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: Ultimate Edition
· Sackboy: A Big Adventure
· The Nioh Collection

Više detalja o eventu Days of Play pronađite na službenom linku, na kojemu uskoro očekujemo objavu kompletne liste i točne cijene igara s uključenim popustima.