Ponuda besplatnih PS Plus igara za srpanj koja je procurila na internet prije dan-dva – bila je donekle točna, ali ne u potpunosti. Danas je, pak, stigla službena potvrda putem PlayStation bloga, pa Sony ističe koje nas tri igre očekuju za preuzimanje od 6. srpnja pa sve do 2. kolovoza. Srpanj donosi uzbudljivo napucavanje u odličnom nastavku Call of Dutyja iz 2018. godine, zatim napeti horor i avanturu bježanja od štakora usred Inkvizicije te arkadnu hrvačku akciju.

Call of Duty: Black Ops 4 | PS4

Nastavak serijala Call of Duty koji smo mi kao redakcija Reboota igrali možda i najdulje, prije nego je Warzone postao standalone igra. Odlični Black Ops 4 bio je prvi nastavak koji je u serijal uveo Blackout – jedinstveni visokobudžetni battle royale mod, zajedno s dobrim starim multiplayerom i dodatkom Zombies. Ako nekim čudom Blops nikad niste zaigrali (niti gledali naše livestreamove), sada je krajnje vrijeme da ga ugrabite u PS Plusu.

 

A Plague Tale: Innocence | PS5

Jedna od nama najdražih avantura iz 2019. godine, priča o dvoje klinaca koji su se, ni krivi ni dužni, našli usred napada Inkvizicije koja ih proganja, dok Europom hara štakorska kuga koja odnosi na tisuće i tisuće života. Djelo je to malenog tima Asobo Studio koji je ponudio emocionalnu priču i rijetko viđenu realističnu razinu kvalitete vizuala za tako mali studio. O uspjehu igre govori i činjenica da je tijekom lipnja usred sajma E3 najavljen i nastavak A Plague Tale: Requiem, kao i novo PlayStation 5 next-gen izdanje prve igre A Plague Tale: Innocence, a upravo to novo izdanje bit će u srpnju besplatno u pretplati na PS Plus. PAŽNJA: igra je u PS Plusu za srpanj dostupna isključivo za PlayStation 5.

 

WWE 2K Battlegrounds | PS4

Profesionalno hrvanje WWE nikad nije bilo zabavnije nego što je to u ovoj sumanutoj arkadnoj akcijskoj igri, u kojoj će se suočiti svjetske superzvijezde i legende hrvanja u interaktivnim okruženjima i arenama diljem svijeta. Igra donosi novi story mod, korištenje brojnih specijalnih sposobnosti i nadogradnji te različite vrste mečeva i arena, kao i online komponentu natjecanja i turnira. Tu je, dakako, i lokalna multiplayer opcija za šibanje s prijateljima na kauču.

Također, uz gore tri nabrojane igre, u srpnju će još uvijek biti dostupan i Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, igra koja je u PS Plus stigla u lipnju, pa i nju imate vremena preuzeti do 2. kolovoza, dok PS Plus 5. srpnja napuštaju Star Wars: Squadrons i Operation: Tango.