Napokon je objavljena ponuda besplatnih igara za listopad koja dolazi u sklopu pretplate na servis PS Plus, a stižu nam dvije igre: Need for Speed: Payback i Dotnodov akcijski RPG Vampyr.

Need for Speed: Payback

Preživite uzbudljive misije pljački, sudjelujte u bitkama automobila, izvodite očaravajuće setpieceove i više”, kaže Sony o igri Need for Speed: Payback u novoj objavi na PlayStation blogu. Payback je izašao 2017. godine kao 23. igra u dugogodišnjem serijalu Need for Speed, a radi se o solidnoj trkaćoj igri, koju su kritizirali ne baš najbolje priče u serijalu. Mnogi su joj zamjerili i što je prepuna mikrotransakcija, no mnogi su ju i nahvalili što je ispravila brojne nedostatke prethodnih igara u serijalu.

 

Vampyr

Odličan i jedinstven akcijski RPG iz  2018. poznatog razvojnog studija DONTNOD Entertainment ponudio je jako puno u kontekstu razvoja likova, prethodno neviđenog sustava NPC-jeva koji su svi bili međusobno povezani. Priča, dijalozi i atmosfera također su oduševili, kao i osjećaj da je London u igri zaista živ. Posebnost igre je u tome što se igrači pronađi u moralnoj dilemi jer igraju kao doktor kojemu je životni poziv spašavanje života. a taj doktor postane vampir koji mora ubijati kako bi preživio usred pandemije španjolske gripe.

Obje igre u pretplati na PS Plus postat će dostupne u utorak 6. listopada, a moći ćete ih preuzeti sve do 2. studenog.