Sony je otkrio koje nove igre ćemo ovaj mjesec imati priliku preuzeti besplatno. Popis igara kojima ćemo moći pristupiti 6. lipnja čine NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 Trek to Yomi. Sve navedene igre bit će dostupne vlasnicima konzola PS4 i PS5 te korisnicima usluge PS Plus. 

Za NBA 2K23 ne trebamo ništa posebno govoriti osim da se radi o najnovijoj instalaciji u košarkaškom serijalu gdje ćemo se okušati protiv najpoznatijih NBA te WNBA ekipa u MyCareer modu ili online protiv drugih igrača.

Ljubitelji theme park buildera i dinosaura uživat će u naslovu Jurassic World Evolution 2 gdje će svoj Jurski park imati prilike graditi i uživati u četiri načina igre. Očekuje nas prošireni popis dinića i sve to uz novu narativnu kampanju kojoj glas posuđuju članovi glumačke ekipe iz filmske franšize Jurassic World.

Trek to Yomi je “ultra-stilizirana filmska akcijska avantura koja prati zadivljujuću priču o Hirokiju tijekom njegovog pada protiv sila zla”, ističe PS Blog. Radi se o klasičnoj priči o samuraju, osveti i herojstvu koje ćemo doživjeti kroz oči mladog samuraja pripravnika na putu da postane majstor svog zanata.