Južnokorejski razvojni studio Shift Up jučer je na State of Playu prikazao novi trailer za svoju igru Stellar Blade (koja je prethodno bila poznata po radnom nazivu Project Eve). 

Igra koja svojom borbom neodoljivo podsjeća na serijale Devil May Cry i Bayonetta odvijat će se na površini Zemlje koja je u međuvremenu gotovo pa izumrla. U posljednjem gradu Xionu, Eve će morati pokušati spasiti grad ali i planetu, a moći ćemo i odabrati želimo li pomoći žiteljima Xiona ili ne. 

Eve će se također susreti s čovjekom imena Adam koji je preživio kalvariju smaka svijeta. Ne znamo za vas ali Adam, Eva, Xion (pretpostavljamo da je to samo fensi ime za Zion) i već vidimo u kojem smjeru ide ova priča. 

I dok čekamo da se pojavi metaforička zmijurina (za koju postoji 50/50 šanse da je to starac iz trailera) morat ćemo se boriti protiv čudovišta NA:tives koristeći preciznost kako bi spojili komboe i jedinstvene sposobnosti – moći ćemo se opremiti s jedinstvenim Beta i Burst skillovima za koje iz ShiftUpa tvrde da će biti jako oku ugodne

U službenom postu na PlayStation blogu otkrili su i kako će boss borbe predstavljati veću prijetnju od običnih NA:tivesa nudeći izazovne i strateške susrete. 

Stellar Blade očekuje se nekad iduće godine. 

Oku ugodni efekti