Nakon što su čelnici Activisiona prošlog tjedna putem financijskog izvještaja potvrdili da će novi Call of Duty razvojnog studija Sledgehammer Games imati kampanju, multiplayer i značajno promijenjeni battle royale mod Warzone, danas su procurile i promotivne fotke nove igre i to ni manje ni više nego putem fileova trenutno aktualne igre Black Ops Cold War, nakon posljednjeg updatea. 

Iz fotki (koje nećemo dijeliti u vijesti, već vas poslati na link na Redditu, gdje će post vrlo vjerojatno uskoro biti obrisan), da se zaključiti da će novi CoD zaista biti nazvan Call of Duty: Vanguard te da to ipak nije samo kodno ime. Fotke potvrđuju setting Drugog svjetskog rata i otkrivaju da igra dolazi u tri zasad poznata izdanja, standardnom, zatim Ultimate Edition, ali i Cross-Gen Bundle koji će očito omogućiti da jednom kupnjom igru možete igrati i za stare i nove konzole.

Uz glavni art igre, jedna od fotki pokazuje i troje od operatora, odnosno igrivih likova te njihova imena, a to su Lucas, Polina i Wade. Prikazana su i njihova specijalizirana oružja (Assault Rife, Marksman Rifle i Submachine Gun) te posebni skinovi. Iz iste fotke, jasno je da ćemo imati i zasebne pakete oružja i svu silinu mikrotransakcija (oh, kakvo iznenađenje), a spominje se i Early Access otvorena beta, iako zasada nije prikazan datum.

Glasine kažu da nas idući tjedan, u četvrtak 19. kolovoza očekuje službeno otkrivanje igre, a hoće li se to pokazati istinitim pa ćemo napokon službeno vidjeti kako izgleda Call of Duty: Vanguard, vjerojatno ćemo saznati uskoro. Dotada, uputit ćemo vas samo na tweet poznatog leakera koji kaže da će zajednica igrača Call of Dutyja “eksplodirati…u pozitivnom smislu“.