The Tomorrow Children je akcijska avantura u kojoj je bijela ljuska znana kao The Void zavladala Zemljinom površinom, i to sve zbog nekih sovjetskih eksperimenata koji su pošli ukrivo. Uz pomoć prijatelja preko online kooperativnog igranja otisnut ćete se u The Void kako biste skupljali resurse i pokušali ponovno oživjeti okoliš izgradnjom gradova. Ali pazite, jer su vam za petama Izvergi, neobična stvorenja koja dolaze iz The Voida i žele uništiti sve pred sobom.

The Tomorrow Children je PS4 ekskluziva koju radi isti studio zaslužan za Nom Nom Galaxy, Q-Games. Ako se sjećate, o ovoj igri pisali smo u Rebootu broj 23, kada smo imali priliku sudjelovati u alpha testu.

Dobre vijesti! Q-Games se očito poveo za primjerom drugih studija koji žele maksimalno ispolirati igru uz pomoć igrača prije njezinog konačnog izlaska, tako da The Tomorrow Children uskoro kreće u zatvorenu betu.

Prijave počinju od danas i traju sve do 14. siječnja. Prijaviti se možete na ovom linku, a sve što vam je potrebno e-mail je i lozinka koje koristite za PSN.

Zatvorena beta trajati će od 21. do 23. siječnja, iako točno vrijeme početka još nije poznato.

The Tomorrow Children

Svi koji sudjeluju u beti na poklon će dobiti ekskluzivni kostim za svog lika