Želite volontirati na Reboot Games Weekendu 2023 powered by A1 koji se održava od 9. do 11. lipnja na Zagrebačkom velesajmu?

Slobodni ste tri dana od 9 do 11. lipnja od 10h – 20h, strastveni ste gamer, želite upoznati super kul gamersku ekipu i entuzijaste kao što ste i vi i pritom biti dijelom samog sajma Reboot Games Weekend 2023 powered by A1? U tom slučaju definitivno se prijavite za volontiranje! 

KAKO SE PRIJAVITI + UVJETI

Ukoliko želite postati dio volonterskog tima na Reboot Games Weekendu 2023, sve što trebate učiniti je ispuniti upitnik klikom na ovaj link nakon čega ćemo vam mailom poslati poziv za selekcijski razgovor.

Naravno, za volontiranje na sajmu Reboot Games Weekend 2023 powered by A1 postoji i nekoliko uvjeta. Svi oni koji se žele prijaviti moraju biti stariji od 18 godina te obavezno popuniti podatke u upitniku. Svakako obratite pozornost na to da unesete ispravne podatke, naročito mail adresu, jer ćemo vas putem nje naknadno kontaktirati o svim potrebnim informacijama vezanim uz volontiranje i pozvati na spomenuti selekcijski razgovor.

Veselimo se vašim prijavama!