Kao što je već ranije bilo najavljeno, danas smo napokon putem livestreama na službenom Call of Duty twitch kanalu dobili prvi konkretiniji uvid u kompletnu multiplayer komponentu nadolazeće igre Call of Duty: Modern Warfare.

Kroz novi trominutni reveal trailer mogli smo vidjeti kratki pregled svega što nas čeka u multiplayeru. Tako je najveći naglasak bio na prikazu nekoliko mapa, između kojih smo vidjeli Azhir Cave, Gun Runner i Grazna Raid (na kojem će veliki naglasak biti na korištenju night gogglesa i igranja u mraku). Studio Infinity Ward obećava da nas očekuje najrevolucionarnije multiplayer iskustvo u čitavom serijalu dosad, uz uzbudljivi “down-the-barrel” gameplay (napredovali smo od “Boots on the Ground” iz 2017. godine). Također, igra donosi najveći i najraznolikiji izbor oružja dosad, a tu je i hrpa drugih promjena.

Uz ovaj novi najavni trailer za multiplayer komponentu Modern Warfare (kroz koji možete uživati u prigodnim zvucima Metallice), studio Infinity Ward i izdavač Activision najavili su da će igra imati i otvorenu betu, koja kreće 12. rujna – mjesec i pol prije izlaska igre. Valja istaknuti kako će 12. rujna beta prvenstveno postati dostupna onima koji su prednaručili igru, a dva dana kasnije – 14. rujna za sve ostale. Kao što je već odavno praksa s Call of Dutyjem, igrači na konzoli PlayStation 4 imat će prednost i u testiranju bete, dok za PC i Xbox One kreće tjedan dana nakon toga.

Naravno, kao što od prije znamo, Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. listopada 2019. za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Sve gore nabrojano samo je dio onoga što nas očekuje u multiplayeru, pogotovo jer je u trenutku pisanja ovoga teksta u tijeku gameplay livestream, koji će trajati nekoliko sati. Stoga, ukoliko želite pratiti livestream uživo (ili snimku pogledati naknadno, ukoliko ovo čitate kasnije), usmjerite klikove na video u nastavku.