PowerWash Simulator sve je ono što očekujete od simulacije pranja pod vodenim pritiskom – beskrajno uklanjanje nataložene prljavštine s objekata koji vas okružuju. Međutim, u moru simulatora, od onih za letenje, vožnju kamiona, bavljenje poljoprivredom i slično, simulator visokotlačnog pranja (i Goat Simulator) zasigurno možemo smjestiti među one neobičnije.

Bez obzira na to, uspjeh ovog naslova je vidljiv zbog čega ova interesantna igra koju je izdao Square Enix, a razvio FuturLab, uskoro stiže na PlayStation i Nintendo Switch s novim Tomb Raider Special Pack DLC-om u kojem ćemo moći čistiti jednu od najpoznatijih lokacija u svijetu gaminga – popularno imanje Croft.

U suštini, igrač se nalazi u ulozi osobe koja posjeduje obrt za visokotlačno pranje i mora čistiti različite terene i prostore za svoje klijente pomoću širokog arsenala oružja koje uključuje različite mlaznice, sredstva za čišćenje i brojne nastavke koji mu pomažu u borbi protiv tvrdokornih naslaga.

Ovaj sim moguće je igrati kao singleplayer ili s prijateljima u online co-op modu. Novi DLC stiže na platforme na kojima se igra već može igrati (PC, Xbox One i Xbox Series X/S), dok će u isto vrijeme PowerWash Simulator u paketu s novim DLC-om po prvi put doći i na PlayStation 5 i 4 kao i na Nintendo Switch. Ažuriranje na već postojeće platforme kao i lansiranje na nove, stiže – 31. siječnja.