Lista ponude besplatnih PlayStation Plus igara za listopad koja je procurila na internet prije dva dana ispostavila se točnom, što je Sony upravo potvrdio putem službenog PlayStation bloga.

Bilo da ste osobno zadovoljni ponudom igara za PS Plus, radi se o tri popularna i solidna naslova koji će na pretplatu stići 5. listopada, a dan ranije, u ponedjeljak 4. listopada PS Plus napušta rujanska ponuda koja uključuje Predator: Hunting Grounds, Overcooked: All You Can Eat! i Hitman 2. Nova ponuda za idući mjesec donosi jednu igru ekskluzivno za PlayStation 5 te dvije igre koje će biti igrive i na PlayStationu 4. Evo što nam dolazi.

Hell Let Loose | PS5

Multiplayer pucačina inspirirana Drugim svjetskim ratom izašla je na PC u srpnju ove godine nakon dvije godine Early Accessa na Steamu, a 5. listopada stiže na PlayStation 5 i Xbox Series X|S, što znači da odmah na dan službenog izlaska na Playstation dolazi na pretplatu PS Plus. Hell Let Loose će nam omogućiti da se sa 100 drugih igrača suočimo u jedinstvenim strateškim 50v50 okršajima, a na raspolaganju imamo 14 različitih igrivih uloga i klasa te hrpu oružja, vozila i opreme.

 

PGA Tour 2K21 | PS4

Ok, u ponudi je i igra stara godinu dana, ali radi se o odličnoj igri za ljubitelje golfa pod palicom 2K Gamesa. Igra donosi niz pravih golf staza i terena na kojima se igrao FedEx Cup, odnosno pravo prvenstvo u golfu. Naravno, u igri možemo kreirati vlastitog lika, customizirati si opremu i graditi karijeru, a igrati možemo samostalno, lokalno protiv prijatelja, ali i online s igačima iz cijelog svijeta.

 

Mortal Kombat X | PS4

Da, dobro ste pročitali, Mortal Kombat X, onaj iz 2015. godine, a ne Mortal Kombat 11 iz 2019. godine. Igrači i vlasnici PS Plusa već su izrazili svoje nezadovoljstvo kad je procurila ponuda prije nekoliko dana, ali Sony je ostao pri odluci. No, ako nekim čudom niste igrali šest godina stari Mortal Kombat X ili nemate PlayStation 5 za koji je igra dostupna kroz zasebni PS Plus Collection, već igrate na PlayStationu 4, ovo je valjda i posljednji potrebni poziv da ovoj igri date šansu, jer radi se o odličnom nastavku planetarno popularnog fighting game serijala.