Uspješni soulslike studija Neowiz, Lies of P, nakon prekretnice od milijun prodanih primjeraka dobiva novi DLC, a otkriveno je da je u planu i nastavak.

U videu “Director’s Letter” je Jiwon Choi, direktor igre, potvrdio da tim radi na nastavku te prvoj ekspanziji i podijelio dvije slike vezane uz projekt. Osim toga, igra ovaj mjesec dobiva veliki update koji se fokusira na balans oružja i quality-of-life.

Direktor Choi se zahvalio svim igračima koji su pomogli doseći visoke prodajne brojke pa dodao da su na razvojnom planu DLC i nastavak Pinokijeve priče.

Naš najveći prioritet je razvoj DLC-a i rad na nastavku“, istaknuo je i dodao: “Razvojni tim ulaže značajne napore, razmišlja i istražuje različite aspekte projekata”. 

Otkrivene su i dvije skice za DLC. Prva prikazuje protagonista igre na brodu koji podsjeća na tmurni gusarski jedrenjak, a druga ističe nekakav masovni industrijski cilindar obljubljen debelim slojem leda.

Pojedini fanovi već spekuliraju da bi ovaj brod mogao odvesti našeg protagonista u Nigdjezemsku da se upozna s Petrom Panom i njegovom ekipom.

Na prvu nam se učinilo da skica prikazuje veliki strujni cilinar koji kao da je izašao iz uma Nikole Tesle, ali na drugu smo shvatili da se radi o ledu.

DLC još nema ime ni datum izlaska, ali fanovi mračnog soulslikea već su započeli sa spekulacijama.