Razvojni studio Firaxis je u novom streamu pokazao kako izgleda borba u njihovoj nadolazećoj igri Marvel’s Midnight Suns

Osim običnih zlikovaca koji definitivno nisu mrtvi nego samo nakautirani nakon borbe (na što su se poprilično simpatično nadovezali sami developeri), dobar dio gameplay prikaza bio je fokusiran na boss borbu sa superzlikovcem Sabretoothom

Originalnoj protagonistici The Hunter u toj se borbi pridružio legendarni Wolverine, a taktička borba koju je Firaxis prikazao izgleda zaista dinamično i zabavno. Pogotovo jer je očito kako veliku ulogu u cijeloj priču ima okolina te kreativno korištenje raznih predmeta poput, recimo, kontejnera kojeg možete šutnuti u planinu od čovjeka. 

Sustav kartica također ne izgleda ni približno kontroverzno koliko su mnogi mislili po prvoj najavi te se, ovako na prvu, ustvari čini kako se u svemu skriva iznimno dubok i zahvalan borbeni sustav. 

Osim borbe, developeri su naglasili kako je Marvel’s Midnight Suns veliki RPG što se odnosi i na sadržaj van borbe, a posebno su istaknuli timsku dinamiku pomoću koje ćemo upoznavati druge Marvelove heroje ali i razvijati karakter The Huntera. 

Marvel’s Midnight Suns izlazi u ožujku 2022. godine za PC, PS5, PS4, XSX/S, XOne i Switch.