Naš serijal Reboot Plays nastavljamo s Ubisoftovim nadolazećim hitom Starlink: Battle for Atlas. Gameplay koji ćete vidjeti u nastavku je naš jedinstveni gameplay kojeg smo uhvatili na nedavno održanom E3-ju 2018. Starlink: Battle for Atlas izlazi vrlo brzo, 16. listopada ove godine, za PS4, XOne i Nintendo Switch.

Ubisoftova igra izuzetno je zanimljiv spoj pucačine u kojima igrači upravljaju svemirskim letjelicima u otvorenom svijetu, odnosno svemiru, te “toys-to-life” filozofije u kojoj ćemo moći na kontroler spajati razne pilote s različitim modelima brodovima i oružjem. Kako fizički mijenjate komponente, tako ćete vidjeti promjene u samoj igri. Ukoliko želite zamijeniti oružje, dovoljno je samo otkvačiti jedno i spojiti drugo.

Kako sve to skupa izgleda, od zabavnog osjećaja letenja, napucavanja i odlaska u suton, saznajte u videu priloženom ispod. Ako vam se sviđa što vidite ostavite lajk ili se, još bolje, pretplatite na naš kanal za još hrpu kvalitetnog gaming sadržaja i svakako nam ostavite komentar što vi očekujete od Starlinka i borbe za Atlas!