Izgaramo od želje za Firewatch, avanturom iz prvog lica razvojnog studija Campo Santo koja nas stavlja u ulogu Henryja, čovjeka koji se prepušta neoluditskom životu u divljini Wyominga i odluči se rješiti svakog komfora modernog života i provesti ljeto radeći kao šumski vatrogasac. Jedini način komunikacije mu je voki-toki na čijem drugom kraju ga čeka njegova šefica Delilah.

Firewatch sljedeći tjedan izlazi za PS4, PC, Mac i Linux, a da malo raspire vatru Campo Santo su objavili četiri kratka trailera u kojima se bolje upoznajemo s prekrasnim okolišem, šarmantnim načinom pripovijedanja i humorom u Firewatchu.

U The June Fire, Delilah obavještava Henryja o novom požaru i daje mu priliku da ga imenuje prije nego ga ode ugasiti. U The Shale Slide, Henry pronalazi odron šljunka niz koji se mora spustiti bez ozljeda, što nije baš tako lako kao što zvuči.

Trowel nas uči o tome kako uspješno ići na WC u divljini, a Ambience je kao šećer na kraju, meditativni prikaz nekih okoliša kojima ćemo se kretati u igri.