Napokon je stiglo ono doba godine… I ne, pritom ne mislimo na ljetne mjesece, već na veliku ljetnu rasprodaju na Steamu koja se pod nazivom Steam Summer Sale održava još od 2010. godine, a o čijem smo početku izvjestili još početkom mjeseca svibnja.

Popusti su kao i uvijek iznimno privlačni, pa već za 300-injak kuna možete nabaviti Half-Life: Alyx za VR uređaje, Gears Tactics koštat će vas oko 270 kuna, ovogodišnja nova igra serijala Doom dostupna je za 200-injak kuna, dok najbolje cijene drže nešto “stariji” naslovi, pa ćete tako za Tom Clancy’s Rainbow Six Siege morati odvojiti svega 50-ak kuna, a za Metal Gear Solid V: The Phantom Pain tek 40-ak. Na popustu su i Red Dead Redemption 2, Outer Wilds, Grand Theft Auto V, Resident Evil 2 i brojni drugi naslovi.

Steam je prigodom Summer Salea prikazao i svoj specijalni program vjernosti Steam Points, putem kojeg će kupci igara i dodatnog sadržaja biti nagrađeni animiranim stickersima, pozadinama za profil, animiranim avatarima i okvirima, emoticonsima i brojnim drugim kozmetičkim dodacima. Sve što trebate napraviti je potrošiti novac, a za potrošenih sedam i pol kuna (odnosno za potrošeni 1 euro) dobit ćete 112 Steam bodova. Sve detalje programa vjernosti Steam Points pronađite ovdje.

Ovogodišnje izdanje Steam Summer Salea traje do 9. srpnja.