PlayStation je objavio izgled novih DualShock 4 kontrolera koji nam stižu ove jeseni! Do sada smo imali priliku nabaviti kontrolere u skoro 30 različitih boja, uključujući limitirane verzije i specijalne bundleove s konzolom.
Počevši od jeseni, u slobodnoj prodaji naći će se i Electric Purple, Red Camouflage, Titanium Blue i Rose Gold boje DualShock 4 kontrolera.

DualShock 4 kontroleri doživjeli su 15. rujna 2016. godine blage promjene, pa je tako trenutno dostupna verzija (CUH-ZCT2) zapravo druga generacija, a možemo je pronaći u bojama poput: Jet Black, Glacier White, Green Camouflage, Blue Camouflage, Wave Blue, Magma Red, Gold, Silver, Sunset Orange, Crystal, Red Crystal, Blue Crystal, Steel Black, ali i mnogim drugim.
Dodajmo još da je prva verzija Dualshocka 4 (CUH-ZCT1) bila dostupna uz još jednu boju, koja nije dostupna u drugoj generaciji, a to je Urban Camouflage.

Nove kontrolere već vidimo uz naše PlayStation 4 konzole!

S vremenom su se u prodaji našle i specijalne verzije kontrolera, koje su najčešće dolazile ekskluzivno uz PlayStation 4 konzolu, povodom izlaska neke igre. Kasnije su i te, posebno dizajnirane verzije, postale dostupne i u slobodnoj prodaji.
Tako smo, između ostalog, imali prilike zaigrati na 20th Anniversary Edition, Gun Metal, Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V, God of War, Gran Turismo Sport, Days of Play, Marvel’s Spider-Man te 500 Million Limited Edition PS4 Pro kontrolerima.

PlayStation je na svojoj web stranici potvrdio dolazak novih boja već ovog rujna, a trenutno nije poznato kada ih možemo očekivati u Hrvatskoj. Također, u studenom nam se vraćaju Berry Blue, Sunset Orange, Blue Camouflage i Gold boje, koje će biti dostupne na neko kraće vrijeme.

Vraćaju nam se dobro poznate boje DualShock 4 kontrolera!

Svi koji se odluče za prekrasnu Rose Gold verziju moći će je uskladiti s pripadajućim headsetom jer tijekom mjeseca studenog PlayStation izbacuje i Rose Gold verziju svog dobro poznatog headseta. Mi već znamo par gamera/ica koji će ostati oduševljeni novom bojom, a vi?