Sony je danas izbacio novi live-action spot u obliku TV vijesti – “Live from PS5” za nadolazeće igre među kojima se nalaze Marvel’s Spider-Man 2, Horizon Forbidden West, Final Fantasy XVI, Hogwarts Legacy i brojne druge.  

“Sa značajkama PS5 kao što su 4K vizualni prikazi, taktilni feedback, prilagodljivi triggeri, 3D zvuk i munjevito brzo učitavanje, programeri stvaraju svjetove igara koji se doimaju impresivnijim nego ikada”, ističe PS Blog.

Iz Sonyja obećavaju izvanredne stvari među kojima je i informacija da će se “neviđena potražnja” za konzolama sada olakšati jer će uređaji PlayStation 5 od sada biti puno dostupniji nego što su to bili protekle dvije godine radi različitih globalnih izazova.  

PlayStation također najavljuje nove dodatke i značajke platforme koje dolaze u 2023. godini:

“Drago nam je što nastavljamo širiti iskustvo konzole PS5 s potpuno novim dodacima poput nedavno objavljenog bežičnog kontrolera DualSense Edge. 22. veljače proslavit ćemo početak nove generacije VR igranja lansiranjem uređaja PlayStation VR2”. 

Prema svemu sudeći, Sony želi poručiti kako će 2023. godina biti uzbudljiva s brojnim naslovima iz šarolikog arsenala žanrova za svačiji ukus.