Philips je predstavio najnoviji model monitora iz gaming linije Evnia – Philips Evnia 27M2C5500W, 27-inčni Quad HD monitor koji kombinira sjajnu stopu osvježavanja od 240 Hz s kompaktnim ergo dizajnom i bogatim izborom profesionalnih performansi koje će zasigurno zadovoljiti i one najzahtjevnije.  

Ključne performanse

  • AMD FreeSyncTM Premium Pro za besprijekoran HDR gaming 
  • Ultra brza stopa osvježavanja od 240 Hz za gaming bez ghostinga 
  • Zakrivljeni 1000R zaslon dizajniran za imerzivno gaming iskustvo 
  • DisplayHDR 400 za impresivne vizuale 
  • QHD s 2560 x 1440 piksela za kristalno čiste vizuale 
  • Fast VA panel s vremenom odziva od 1ms GtG 
  • MultiView način rada za simultanu dual povezivost i pregled 

“Odražavajući Evnijinu misiju da današnjim gamerima pruži opremu koja im je potrebna da izvuku maksimum iz svake gaming sesije, Philips Evnia kombinira glatki gaming, vizualni spektakl i brzi odziv u jednom elegantno dizajniranom paketu. Ponosni smo na ovaj neodoljivi novi model i sve ono što Evnia predstavlja” – izjavila je Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead i Senior Brand Manager EU za MMD Monitors & Display

Rezultat kombinacije ovih značajki je gotovo besprijekorno gaming iskustvo bez zastoja, zamućivanja, ghostinga ili trganja, što znači da igrači mogu uživati čak i u najbržim modovima poput Battle Royalea

Što se izgleda tiče, Philips Evnia 27M2C5500W sa zakrivljenim VA zaslonom nudi impresivne širokokutne slike gledanja od 178/178 i ugodnim osjećajem zakrivljenosti od 1000R. Također, zahvaljujući Crystalclear Quad HD-u slike su oštre, svijetle i realistične, a DisplayHDR400 dodatno ih usavršava za vizualni rezultat koji otkriva najsitnije detalje.


 

Povezivost je potpuna i jednostavna s dva HDMI-ja, dva DisplayPorta i USB čvorištem s dva priključka za brzo punjenje i jednostavno priključivanje svih perifernih uređaja koji su potrebni za gaming avanture i uredan set up. 

Dugotrajno izlaganje plavom svjetlu svakako može imati utjecaj na ljudsko tijelo zbog čega je ovaj monitor dizajniran da nudi fleksibilnost i zaštitu od štetnih faktora. Konkretno, LowBlue način rada i Flicker-free tehnologija osiguravaju ugodan gaming, dok se postolje monitora može naginjati (-5°/20°), zakretati (+/- 30°) i podesiti po visini (130 mm) kako bi odgovaralo svima. 

Philips Evnia 27M2C5500W bit će dostupna od kraja siječnja 2023. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549eura.