Čini se kako igra Superhot, razvojnog studija Superhot Team, dolazi na Nintendo Switch. Dataminer Simon Time otkrio je ažuriranje za igru, koje još nije službeno najavljeno, a sve je objavio u postu na Twitteru. Naknadno je potvrda stigla i od analitičara video igara Daniela Ahmada.

Superhot je FPS igra smještena u minimalističko okruženje, a specifična je po tome što vrijeme teče samo kad pomičemo lika. Dakle, sve dok se igrač ne kreće, vrijeme stoji, odnosno i svi neprijatelji, pa se shodno tome ništa ne događa. Samim time, imamo na raspolaganju svo vrijeme svijeta kako bi isplanirali idući korak.

Igra je prvotno izašla za 7DFPS 2013 challenge, a kreirana je za igranje u pregledniku. Nakon velikog uspjeha kojeg je doživjela, uslijedila je verzija za PC, a mjesec dana nakon nje, stigla je i na Xbox One. Od 21. srpnja 2017. godine, dostupna je i na PlayStation 4 konzoli. Za sada nemamo službenih i potvrđenih informacija o dolasku na Nintendo Switch, ali vjerujemo kako stižu narednih dana, u sklopu gamescoma 2019.