Zahvaljujući našim partnerima iz PlayStationa, tijekom tjedan dana velikog regionalnog online games showa Reboot Online Games Week powered by A1 na brutalnim giveawayjima možete osvojiti i izuzetno traženu i u potpunosti rasprodanu konzolu PlayStation 5, kao i hrpetinu ekskluzivnog games mercha!

Tijekom čitavih tjedana dana eventa, od 23. do 29. studenog moći ćete pratiti dnevno više od 210 sati najrazličitijeg gaming sadržaja , a veliki fokus na PlayStation i next-gen igre bit će u sklopu CORE GAMING studija kroz koji će vas provesti poznati regionalni gaming novinari te gaming influenceri i gosti iz svijeta gaminga.

Stoga, pridružite nam se potpuno besplatno svakoga dana između 10:00 i 20:00 sati kroz tjedan dana trajanja, od 23. – 29. studenog i saznajte kako osvojiti PlayStation 5. Livestreamov i čitavi event moći ćete pratiti na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubeaFacebooka Twitcha, a u danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo…

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli…

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton…