Odbrojavanje do početka Reboot Online Games Week 2021 powered by A1 u punom je jeku, a približavanjem eventa došlo je vrijeme i za objavu preliminarnog rasporeda događanja u studiju CORE GAMING.

Kroz pet dana trajanja Reboot Online Games Weeka, u studiju CORE GAMING predstavit ćemo najatraktivnije nove naslove za PC, PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, zaigrati hit igre, pregledati aktualne vijesti, ali i ugostiti brojne regionalne influencere kao što su Imperator FX, PvtMole, Lavvek, Nedim, Niki13Gaming, Sini27, AdnanBro, 50N3, G-Bros, i mnogi drugi.

Između ostalog, ne propustite pogledati prikaz igara s Xbox Game Passa, ogromne pomorske bitke World of Warshipsa, napete utakmice u FIFA 22 i najpoznatije regionalne streamere Minecrafta uz službenu grickalicu eventa – Kvikija. Uz nezaobilazno druženje s našim voditeljima kroz svih pet dana trajanja eventa, svakoga dana moći ćete pratiti i specijalne programske blokove REBOOT PLAYS REBOOTCAST, a kroz više od 40 sati trajanja streama u studiju CORE GAMING podijelit ćemo i hrpu atraktivnih nagrada na giveawayima!

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubeaFacebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: FacebookInstagramTwitter i Discord.