Posljednji puta o nadolazećoj horor avanturi/platformeru Little Nightmares II pisali smo ovoga kolovoza kada je u sklopu digitalnog izdanja sajma gamescom 2020 premijerno prikazan gameplay iz igre, a sada nam razvojni tim Tarsier Studios i izdavač Bandai Namco donose novi “Halloween” trailer koji, uz svježi prikaz gameplaya, ujedno najavljuje i specijalno fizičko izdanje.

Kao što možemo vidjeti u novom gameplay traileru, u nastavku ove odlične simpatične ali zastrašujuće horor avanture očekuju nas groteskna čudovišta, mračne i atmosferične okoline te odlične i pametne prostorne zagonetke. Ukratko, sve što biste očekivali od jedne horor avanture.

Sami kraj trailera poslužio je za najavu specijalnog fizičkog izdanja pod nazivom “Stay Tuned” (što aludira na starinski TV uređaj kao glavni motiv nastavka Little Nightmares II). To fizičko kolekcionarsko izdanje donosi veliku keramičku figuru dvoje protagonista (Mono i Six), knjigu s artom, naljepnice, soundtrack na CD-u, steelbook i samu igru, a sve to prigodno zapakirano u kutiju tematski nalik na starinski TV.

Tarsier Studios i izdavač Bandai Namco objavili su i novi set screenshotova iz igre te nekoliko informacija o novoj lokaciji – mračnoj i zastrašujućoj bolnici, o kojoj su više informacija objavili putem službenoga PlayStation bloga.  Novi set screenshotova i popratni tekst o novoj lokaciji pronađite na ovome linku.

Little Nightmares II izlazi 11. veljače za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, a kasnije tijekom 2021. godine stiže i na PlayStation 5 i Xbox Series X/S.