World War Z: Aftermath, intenzivni co-op zombi shooter sutra stiže ekskluzivno na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S koji također dobivaju pristup novom modu Horde Mode XL u kojem ćemo se suočiti s više pobješnjelih zombija nego ikad. Vlasnici igre na PlayStationu 4 i Xboxu One dobit će besplatnu nadogradnju nove verzije s 4K i 60 FPS akcijom.

U novom modu, igrači će imati zadatak zaštititi civilni kamp smješten unutar trgovačkog centra koji napadaju neprijatelji. Postojat će tri  zone koje će se spajati u mali trgovački centar, a svaka od njih predstavlja zasebnu liniju obrane. Tri zone uključuju zonu The Restaurant Area, The Riverside Area i The Construction Area, a zadatak je vrlo jednostavan – obraniti te prostore od hordi zombija. 

Glavna razlika koju novi mod donosi su XL zombi valovi, koji na ekran istovremeno donose beskrajnu količinu raspadajućih neprijatelja, čiji jedini cilj je uništiti igrača i njegov tim koji je prisiljen pohranjivati resurse da bi osigurao obranu. Trenutak u kojem igrači prikupe dovoljno resursa okida početak XL vala, a što više resursa igrač posjeduje, njegova obrana postaje snažnija. Tako se u pojedinim zonama mogu pronaći projektili, borbeni zrakoplovi ili eksplozivni plin. 

Svi igrači WWZ-a: Aftermath i WWZ-a na PC-ju, PlayStationu 5, PlayStationu 4, Xboxu Series X|S i Xboxu One 24. siječnja će također dobiti besplatno ažuriranje koje uvodi nove neprijatelje Mutatore u standardni mod Horde Mode Z, zajedno s novim oružjem i poboljšanim sustavom unaprjeđenja oružja.

Ažuriranje Horde Mode XL najveće je do sada u WWZ-u i stiže 24. siječnja, a kako će izgledati možete pogledati u traileru.